tag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post8859393998956458185..comments2024-01-15T16:11:11.635+02:00Comments on Когато мъжът запретне ръкави: Тирамису (Класическа рецепта)Stamen Nikolovhttp://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-86017431304869847982016-12-07T21:41:41.931+02:002016-12-07T21:41:41.931+02:00Здрасти, Илианка! Благодаря ти, че си се отбила ;)...Здрасти, Илианка! Благодаря ти, че си се отбила ;) Направо вече сме се затъжили вкъщи за този вкус и скоро мисля да го приготвя пак, че чакам гости другата седмица! Ще го гушна малкия!<br /><br />Поздрави!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-21702231874171734642016-11-22T23:06:20.664+02:002016-11-22T23:06:20.664+02:00Много добре се е получил десерта, въпреки несполук...Много добре се е получил десерта, въпреки несполуките :) Важното е, че накрая резултатът е добър. Даже фантастичен.<br />Печени яйца и аз като Пепи обичам и хич не бих отказала :)<br />Прегръдки за малкия човек.<br />Поздрави,<br />ИлианаIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-84674354007957167682016-11-22T09:57:58.397+02:002016-11-22T09:57:58.397+02:00Хахаха, Аз направо си ви я представих :) Благодаря...Хахаха, Аз направо си ви я представих :) Благодаря ти Пепи, няма как на такъв сладур да не отделиш цялото време на света. По-натам ще ви запозная и с него да го видите каква душица е! Яко веселба е, да! <br /><br />Поздрави и много здрави и на ваш'та къща!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-8945077712055155282016-11-21T22:26:28.113+02:002016-11-21T22:26:28.113+02:00Значи можеше в тази публикация да ни представиш дв...Значи можеше в тази публикация да ни представиш две рецепта - и за тирамисуто, което изглежда и вярвам е било перфектно! и за печени яйца. Знаеш ли колко ми бяха любимки, преди 100 лета :) на село, баба да сложи в печката яйца и лук, а после - салатка от тях. <br />Поздравявам те за това, че избираш да отделяш всеки свободен момент за малкият-голям човек :) Значи весело е при вас вече :) <br />Живи и здрави бъдете! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-55633941591497918652016-11-20T21:26:40.620+02:002016-11-20T21:26:40.620+02:00Хаха, Лили, благодаря ти много! Радвам се, че си г...Хаха, Лили, благодаря ти много! Радвам се, че си го харесала, малко разреза ми е смешен, но иначе добре позира през обектива! Разбирам те чудесно защо ти е любим този десерт, той си е направо НЕ-У-СТО-ИМ! Много съжалявам, че съм те раздразнил, не е умишлено ;) Дано ти е останало поне едно парченце от това, което си спретнала за рожденика. Прегръдки и успешна седмица!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-62650261539916167352016-11-20T21:21:57.386+02:002016-11-20T21:21:57.386+02:00Здравей, Катенце! Радвам се да те "видя"...Здравей, Катенце! Радвам се да те "видя" отново и да си кажем Здрасти! Верно си е врътня малко с този Забайон, ама пък наистина крема става чук :)! Иначе маскарпоне взе да влиза все по-често в рецептите, както за десерти, така и за основни ястия, чедесно е! <br /><br />Сърдечни поздрави и целувки и на твоя хубостник!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-50969515586241534342016-11-20T14:39:09.620+02:002016-11-20T14:39:09.620+02:00Ама и ти си си се захванал точно с класиката:), но...Ама и ти си си се захванал точно с класиката:), но пък те аплодирам с две ръце защото изглежда великолепно и въпреки перипетиите през които си минал, упорството ти е завидно, и разбира се възнаградено с блестящият резултат. Определено изглежда неустоимо! И ние го обичаме много този сладкиш, но рядко правя класиката, пипкава е, но наистина си заслужава. Виж бъркам разни плодове с маскарпоне и пак си е вариант:) за на бързо. Поздравявам те, Стаменчо и целувки на детето! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-81561831819868523152016-11-20T01:08:04.246+02:002016-11-20T01:08:04.246+02:00Само да кажа, че тирамисуто, ми е най-любимото ита...Само да кажа, че тирамисуто, ми е най-любимото италианско нещо на целия свят, доста често правя най-различни вариаций, даже утре(то си е днес вече де) ще правя пак за един рожденник.<br />Та.. исках да кажа, че твоето тирамису, Стамене, изглежда прекрасно и сега много ми се яде тирамису... !<br />Поздравиии! (:Лилия Цачеваhttp://lipodve.blogspot.bgnoreply@blogger.com