tag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post2950520482750569004..comments2024-01-15T16:11:11.635+02:00Comments on Когато мъжът запретне ръкави: Леща яхнияStamen Nikolovhttp://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-36788288338611523492016-02-12T00:41:46.345+02:002016-02-12T00:41:46.345+02:00Благодаря ти! Наистина стана страхотна :) Време е ...Благодаря ти! Наистина стана страхотна :) Време е май да повторим, все пак минаха 10тина дни, трябва обаче първо да изядем бобеца :) Хубав уийкенд, Кате!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-87376441288462386632016-02-07T14:08:54.017+02:002016-02-07T14:08:54.017+02:00Благодаря ти,
поздрави и прекрасен слънчен неделе...Благодаря ти,<br /><br />поздрави и прекрасен слънчен неделен ден!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-77920732601559177422016-02-06T23:27:42.740+02:002016-02-06T23:27:42.740+02:00Еиии любимата ми леща! Изглежда невероятно! Иии да...Еиии любимата ми леща! Изглежда невероятно! Иии да прав си, без любов и желание нито една гозба не се получава :)!<br />Поздрави!skilful cookhttps://www.blogger.com/profile/01394791604119104717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-10316676328375404202016-02-04T16:39:06.263+02:002016-02-04T16:39:06.263+02:00Здравей Танче,
Благодаря за милите думи! Аз съм с...Здравей Танче,<br /><br />Благодаря за милите думи! Аз съм същия, обаче сега заради блога гледам да меря повечето неща, че иначе ми е адски трудно да описвам рецептата после :D и покрай това нещо взех да ставам още по-последователен. Освен това имам някакви амбиции след време да си отворя мое си заведение за вкусотии и затова ми се ще от сега да се науча ако не да съм професионалист, то поне да съм полу :) Просто си давам сметка, че ще ми е от голяма полза! А иначе, за онези най-важни рецепти наистина си е по-добре да си имаш точни мерки, поне за важните компоненти, защото аз ако не изменя поне една съставка няма да съм аз :) все пробвам различни неща, това му е хубавото на кулинарията, дава ти безкрайна свобода.<br /><br />Поздрави! Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-84290642875521350472016-02-03T19:34:08.247+02:002016-02-03T19:34:08.247+02:00Изглежда наистина вкусна! Със сигурност ще приготв...Изглежда наистина вкусна! Със сигурност ще приготвя и аз гъстичка леща следващия път, това кадифено сосче изкушава :) <br />Аз не мога да бъда толкова последователна, може би защото не искам и не ми се налага. Чувствам се по-добре, когато нещата всеки път са различни и експериментирам във всеки един момент, иначе ми е скучно. Може би за класически рецепти или за нещо любимо на цялото семейство си заслужава да повтаряш безпогрешно някои рецепти.<br />Поздрави, Стамене!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-18335076531230855652016-02-01T13:12:41.281+02:002016-02-01T13:12:41.281+02:00Без най-важната съставка няма да се получи, катего...Без най-важната съставка няма да се получи, категорично те подкрепям! Апетитно си приготвил лещата и съм сигурна, че е много вкусна. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-51861408895877982722016-01-30T21:07:26.414+02:002016-01-30T21:07:26.414+02:00Здравей,
Радвам се, че отново си се отбила! ;) Ху...Здравей,<br /><br />Радвам се, че отново си се отбила! ;) Хубаво е и двамата съпрузи да имат място в кухнята, само че откакто сериозно развъртях тиганите и тенджерите у нас жената нещо не смее да припари, а с тази рецепта превзех една от малкото и висини, защото тя се водеше майстор на лещата преди. Относно варенето... мисля, че си много права, моята май беше готова по-рано, но на няколко места четох тия времена и реших да се подсигуря, та да не псува някой :D <br /><br />Поздрави и спокойна вечер!Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5041737719677073850.post-55690176219406097182016-01-30T20:56:56.080+02:002016-01-30T20:56:56.080+02:00Привет! Прочитайки горното май се съгласих с теб.....Привет! Прочитайки горното май се съгласих с теб...У дома мъжа ми приготвя най-добре лещата, всъщност той май друго почти нищо не може да готви(изключвам пържените яйца, но само бъркани:)). Аз точно, както си описал все я правя на око и по различен начин, слагам кога каквото ми се иска. В резултат дъщерята все мрънка, че "лещата нещо не е хубава". Докато мъжа ми си знае една негова си рецепта и си я прави стриктно по нея, дори аз признавам - по-вкусна е от моята.<br />Та - твоята изглежда гъстичка и вкусна. Обаче сигурен ли си, че вариш почти два часа? Обикновено стига и половин час, но все пак зависи от лещата.<br />Поздрави за ентусиазма!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.com