неделя, 24 април 2016 г.

Завръщането на блудния блогър (Моята Луда Сватба!)

Здравейте драги ми съблогъри. Доживях най-сетне да стигна и до тук! Малкото хора, с които се запознах тук (виртуално) сигурно са си помислили, че съм приключил с блогърските занимания. Истината обаче е, че бяха ужасно натоварени последни месец, два. Какво да се прави.. такъв е живота - има възходи и падения. Но както обичам да казвам - трудностите ни правят по-силни. Затова смятам, че реално абсолютно всичко, което ни се случва на този свят по един или друг начин е за добро! Затова - само напред и нагоре!
Дотук вероятно създадох впечатление, че по-скоро ми е било тегаво напоследък. Да, натоварено си беше, но и много приятни неща се случиха. Като например това, че си взех жената официално и сключихме брак преди седмица! Прекрасно събитие! Колкото скромно, толкова и шантаво! Булката изпадна в пълен шок от ранни зори и реши, че след козметика/фризьора сама ще се прави та отложихме часа с 1/2 час. Въпреки всичко пак закъснявахме и затова забравихме булченския букет и се наложи да се върнем от средата на пътя да го взимаме. Пристигайки със закъснение за отложения час се оказа, че младоженците са били толкова откачили от занимания напоследък, че са забравили да си извадят медицинските и за малко да отървем сватбата. Успяхме обаче да минем по бързата процедура и все пак бракосъчетание имаше,

Разбира се това не стигаше, затова баша ми реши "да се заключи" в тоалетната на ресторанта, та се наложи да викат ключар да го освобождават. И това обаче не е всичко - на прибиране към вкъщи човека решава да понапъне стария бял ястрел, за да си приберат все пак по нормално време и на километри от дома горивота им свършва, та да се налага да ги дърпат. Много пъти съм го казвал... ако тръгна да пиша книга 100% ще стане бест селър. За книга обаче време няма, та поне блог си направих да облъгвам хората с моите истории!

Скоро, съвсем скоро ще почвам лека полека да публикувам всичката чернова дето се е насъбрала, защото аз може и да съм нямал време за блога, ама гладен човек не може да стои, та за готвене все се намираше време. До тога, дет' се вика - Stay Tuned!

10 коментара:

  1. Честито! Много щастливи и вълшебни мигове и на двама ви!
    Ние стоим "tuned" и чакаме вкусните ти рецепти!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Лих2,

      Много благодаря за пожеланието. Радвам се да видя познати лица и бъди сигурна, че може и да не пиша често напоследък, но не ви изпускам от поглед ;)

      Поздрави и спокойна Неделя!

      Изтриване
  2. Ехе, я каква хубава новина при теб! Честито! Здрави, щастливи и много да се слушате :) така да се каже :)
    Вярно сте имали малко луда българска сватба :) но пък ви е било доста весело :)
    Поздрави и хубави, светли празници на ВАС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дам, забавничко си беше. Прекрасни празници и на теб и твоето семейство Пепи!

      Поздрави!

      Изтриване
  3. :) Бъдете щастливи и не спирайте да се обичате! Гледайте на живота с усмивка и взимайте с пълни шепи от неговите удоволствия. Честито! Относно другото, да помислих си, че си се отказал:))) . Радвам се, че не си. Харесвам чувството ти за хумор;))) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, Катенце! Благодаря за прекрасните пожелания, не можех да си позволя да задгърбя всичко, което имам тук. Просто е истинска лудница, подготовки за бебето, мамата вече тежкотоварна и не и давам да пипа много, та "работния" ден отива към 13-14ч., но всичко е под контрол, даже почвам да подтвам скоро ;)

      Поздрави!

      Изтриване
  4. Честито! Много здраве, любов и незабравими моменти в съвместния ви живот! И при такава сватба и история, няма как да не ви върви на усмивки! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти, Алекс! Чух, че колкото повече такива премеждия има човек на сватбата си, толкова по-сладък ще е животът на младоженците! Ако е вярно,няна как просто... Благодаря за милите дум!

      Поздрави!

      Изтриване
  5. Ехе, ама че готино!
    Честито за тази щура сватба, предвещава да не ви е скучно занапред, което пък е предпоставка да сте щастливи заедно!!!
    Охо, и бебче ще имаааа, това е още по-прекрасно, пожелавам си и моите деца да ме зарадват скоро с подобни новини:)
    Бъдете живи и здрави и от сърце ви желая истински да се обичате и подкрепяте, за теб вече виждаме, че умееш да бъдеш добър съпруг:)
    Радвам се, че и блога няма да изоставиш, интересно е при теб!
    Каня те и аз на посещение в моя блог, може и да ти допадне я някоя манджица, я някой стих:) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, всички така казват, че е на добро! Дано!!! Беше луда сватба, идват още по-луди дни.Пожелавам ти най-скоро да те зарадват и твоите! Непременно ще намина ;) Лека вечер!

      Изтриване

Благодаря ви за проявения интерес! Готвещия Стан ще се свърже обратно с вас възможно най-скоро!